Pressröster

"...Klarinett och gitarr är en högst ovanlig klangkombination. Men efter att ha lyssnat till Dan Larssons förfinade klarinettspel och Magnus Grönlunds känsliga hantering av sitt instrument gitarren, ändrar man uppfattning om vad som är passande och vad som är opassande inom klangernas värld..."

Ladis Müller, Smålandsposten

"...Programmet var synnerligen väl komponerat med musik av kända tonsättare i ny skepnad. De båda musikanterna visade prov på stor skicklighet, med både tekniskt briljant spel och framför allt tolkningar av den spelade musiken i absolut högsta klass. Arrangemangen bland andra av gitarristen Magnus Grönlund, var små konststycken..."

Hans Lingblom, Östersundsposten

"...Härligt dansande tangos komponerade av argentinaren Astor Piazzolla var en annan höjdpunkt. Tre versioner av Tangons historia visade hetsighet, sensualism och modernism..."

Bernt Carlsson, Länstidningen Östersund

"...Gitarristen Magnus Grönlund och klarinettisten Dan Larsson fann ett lyckat recept när de bildade den enda duon jag vet om för denna instrumentmix. De är goda istrumetalister med en samklang som är direkt läcker... Den klang de har att erbjuda är ett fynd..."

Rolf Haglund, Borås Tidning

"...Esprit och smidighet kännetecknade Dan Larssons utformning av melodislingorna, medan det levande ackompanjemanget sköttes med fingertoppskänslighet av Magnus Grönlund..."

Ladis Müller, Smålandsposten

"...Sven Hagvils 'Confluente' vittnade om en glad, rik och musikantisk ingivelse. Mig föreföll verket också ge besked om en fin känsla för instrumentens särart och möjligheter. Detta är ett stycke jag vill höra igen - därför att jag tyckte om det. Publiken applåderade både verket, framförandet och den närvarande Sven Hagvil..."

Per-Olof Backman, Östgöta Correspondenten

"...Francis Poulencs 'Mouvements perpétuels' komponerades för piano men klingade förträffligt i den här gestalten..."

Per-Olof Backman, Östgöta Correspondenten

"...Magnus Grönlund, gitarr och Dan Larsson, klarinett har under ett par års tid med namnet Duo Dialog, gett den klassiska musiken en både spännande, vacker och intressant klangbild..."

Hans Lingblom, Östersundsposten

"...I Piazzollas 'Campero' och 'Accentuado' vittnade Magnus Grönlunds eleganta spel om både den vemodiga lyrik och det stolta självmedvetande som man lätt finner i spansk och latinamerikansk musik..."

Per-Olof Backman, Östgöta Correspondenten

"...Dan Larssons spel och tolkning av Messiaens 'Abime des Oiseaux' torde aldrig gå ur väggarna på Frösö kyrka..."

Hans Lingblom, Östersundsposten

"...Programmet var för den sena kvällen ett perfekt sådant, med nya och spännande klangbilder i både klarinett och gitarr..."

Hans Lingblom, Östersundsposten

"...Och så extranummer förstås! Publiken var mycket uppskattande."

Per-Olof Backman, Östgöta Correspondenten